ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται επιτυχώς στην περιοχή του Νέου Κόσμου του δήμου Αθηναίων συνεχόμενα από το 1987, στο εμπόριο αθλητικών-casual ενδυμάτων, αξεσουάρ. Η πολύχρονη εμπειρία μας και η συνέχιση της δραστηριότητας μας με υπευθυνότητα και επιτυχία, εξασφαλίζουν την εξυπηρέτηση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με εγγυημένα θετική συνάρτηση ποιότητας - τιμής και διάθεση για να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας, καθώς και την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος τυχόν προκύψει εξαιτίας αστάθμητων παραγόντων που θα αναλυθούν στις αντίστοιχες ενότητες. Διατηρούμε σχολαστικά ενημερωμένο το απόθεμα των εμπορευμάτων που εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά. Ολα τα πρός πώληση αγαθά έχουν ήδη παραληφθεί από τους προμηθευτές μας ώστε να μην υπάρχουν ελλείψεις και καθυστερήσεις, ενώ τα είδη που διαθέτουμε πρός πώληση είναι ακριβώς αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες. 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

Η δεύτερη γενιά της οικογενειακής μας επιχείρησης συνεχίζει δυναμικά, από το 2013 σε νέο κατάστημα υπό την επωνυμία NDC, την εμπορική της δραστηριότητα, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων που διατίθενται, με βραχυπρόθεσμο στόχο την επέκταση σε νέες κατηγορίες αθλητικών και άλλων ειδών. Λειτουργούμε με συνέπεια και σχολαστικότητα στην προμήθεια και διάθεση στους πελάτες μας ποιοτικών, ανθεκτικών στο χρόνο προϊόντων (σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης) ενώ τα προϊόντα επώνυμων εταιριών που διαθέτουμε είναι εγγυημένα αυθεντικά πρόσφατης εποχιακής συλλογής και σε καμία περίπτωση εκπτωτικά στοκ ,ακολουθώντας παραδοσιακά τις αρχές και την εμπορική πίστη της πρώτης γενιάς. Στο e-ndc.gr το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πώλησης ανδρικών και γυναικείων sport casual ενδυμάτων και αξεσουάρ, θα βρίσκετε συνεχώς νέα προϊόντα, νέες προσφορές, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Την πώληση προϊόντων μέσω αυτής της ιστοσελίδας υπό την επωνυμία e-ndc.gr διεξάγει η ατομική επιχείρηση Τσάκλας Νικόλαος , με έδρα στο Νέο Κόσμο του Δήμου Αθηναίων, οδός Ρουμπέση αρ. 4, ΤΚ 117 44, Τηλέφωνο: 210 9010821, ΑΦΜ: 104305975/ ΔΟΥ ΙΖ’ Αθηνών. Αριθμός ΓΕ.Μ.Η 126442703000

Τέλος τονίζουμε ρητά και υπεύθυνα πως η κατασκευή και η λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χρηματοδοτείται αποκλειστικά από ίδια κεφάλαια, χωρίς να έχουμε λάβει οποιαδήποτε επιδότηση ή οικονομική ενίσχυση από κρατικό είτε άλλο οργανισμό ή τρίτο πρόσωπο οποιασδήποτε μορφής.