ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  1. Αρχική
  2. ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και εκτελούνται οι αποστολές των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών καθώς ισχύουν επιπλέον χρεώσεις για τις μέρες αυτές. Εάν για οποιοδήποτε λόγο αυτές είναι οι μόνες μέρες τις οποίες μπορείτε να παραλάβετε επικοινωνήστε μαζί μας.
Σε γενικές γραμμές, στο e-ndc.gr δύναται να αναγράφονται η διαθεσιμότητα των προϊόντων και οι χρόνοι παράδοσης αυτών. Αυτές οι πληροφορίες, όμως, είναι καθαρά ενδεικτικές και δεν είναι δεσμευτικές για την επιχείρηση μας.
Η Επιχείρησή μας δεσμεύεται να κάνει ότι είναι δυνατό για να τηρηθούν οι χρόνοι παράδοσης που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα e-ndc.gr και, σε κάθε περίπτωση, να πραγματοποιήσει την παράδοση εντός μέγιστης προθεσμίας τριάντα (30) ημερών, από την επόμενη ημέρα εκείνης κατά την οποία μας διαβιβάσατε την παραγγελία σας
Η αποστολή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει θα γίνει με τον τρόπο που επιλέξατε, μεταξύ εκείνων που διατίθενται και δημοσιεύονται στην Ιστοσελίδα κατά τη στιγμή της αποστολής της παραγγελίας. Αναλαμβάνετε την υποχρέωση να ελέγξετε χωρίς καθυστέρηση -και οπωσδήποτε όχι αργότερα από 3 (τρεις) ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων-, αν η παράδοση είναι σωστή και περιλαμβάνει όλα και μόνο τα προϊόντα που αγοράστηκαν, και να ενημερώσετε την Επιχείρησή μας, εντός αυτής της προθεσμίας, για ενδεχόμενες ελλείψεις ή/και ελαττώματα στα προϊόντα που παραλάβατε ή οποιαδήποτε μη συμμόρφωση αυτών προς την παραγγελία, σύμφωνα με τη διαδικασία που αναφέρεται στους παρόντες όρους. Σε περίπτωση που η συσκευασία ή το δέμα των προϊόντων που μας παραγγείλατε φθάσει στον προορισμό του με εμφανείς φθορές και/ή ζημίες, καλείστε να αρνηθείτε την παραλαβή από τον μεταφορέα/courier.
Αν λήξει η προθεσμία των τριών ημερών όπως αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο χωρίς να διαμαρτυρηθείτε, θα θεωρηθεί ότι αποδεχθήκατε τα προϊόντα που σας παραδόθηκαν.

Παράδοση προϊόντων

Σε περίπτωση που η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας για τη διασφάλιση του κατόχου αυτής, η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητά ή το διαβατήριο του και την πιστωτική του κάρτα. Απαγορεύεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο εκτός κι αν ο αγοραστής εξουσιοδοτήσει κάποιο τρίτο πρόσωπο εγγράφως. Και στην περίπτωση της έγγραφης εξουσιοδότησης, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας.

Χρόνος παράδοσης

Η παράδοση γίνεται (ενδεικτικά σύμφωνα με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία) εντός τριών εργάσιμων ημερών για χερσαίους προορισμούς, εντος πέντε εργάσιμων ημερών για νησιά - απομακρυσμένες περιοχές και πάντως το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον σας έχουμε ενημερώσει προηγουμένως, ο χρόνος παράδοσης δύναται να παραταθεί.
Για τους σκοπούς των παρόντων Όρων, η “παράδοση” θα θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί ή η παραγγελία θα θεωρείται ότι έχει παραδοθεί με την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής των προϊόντων στη διεύθυνση παράδοσης που συμφωνήθηκε.
Εάν, μετά από δύο απόπειρες, δεν καταφέρουμε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα θα αφήσουμε ένα σημείωμα. Σε περίπτωση διευκρινίσεων επικοινωνήστε μαζί μας ή με τον μεταφορέα ώστε να επανακανονίσετε την παραλαβή του. Εάν δεν βρίσκεστε στο σημείο παράδοσης τη συμφωνημένη ώρα, παρακαλούμε επικοινωνήστε ξανά μαζί μας για να ορίσουμε εκ νέου την παράδοση κάποια άλλη ημέρα που να εξυπηρετεί αμοιβαίως και τις δύο πλευρές.

Καθυστέρηση της παραγγελίας

Η παραγγελία ενδέχεται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
1. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπό αυτές τις συνθήκες.

2. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω email επικοινωνία μαζί σας (εάν π.χ. προκύψει κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που καταχωρήσατε δεν είναι ορθώς ενημερωμένα.
Σε κάθε περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό προς άμεση εξυπηρέτησή σας. 

3. Σε περίοδο προσφορών-εκπτώσεων με μεγάλο όγκο παραγγελίων για τις μεταφορικές (όπως black friday) όπου ενδέχεται οι παραγγελίες να καθυστερήσουν 

 

Τρόπος παράδοσης

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) ή με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα.

Έξοδα αποστολής/Αντικαταβολής

Τα μεταφορικά είναι 3.50 ευρώ για αποστολη εντός της πόλης της Αθήνας

 Για αποστολή οπουδήποτε στην Ελλάδα τα έξοδα ανέρχονται στο ποσό των 5.50 ευρώ ,ενώ για παραγγελίες συνολικού κόστους εμπορευμάτων άνω των 60€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΆΝ.

Για την Κύπρο τα έξοδα αποστολής ειναι στα 18 ευρω, η αποστολή είναι δωρεάν για παραγγελίες συνολικού κόστους εμορευμάτων άνω των 120 ευρώ .

  • Οι πραγματικές τιμές των μεταφορικών είναι σε κάθε περίπτωση μεγαλύτερες των αναγραφομένων. Η επιχείρηση μας καλύπτει μέρος του κόστους μεταφόρας ως ένδειξη εκτίμησης για την προτίμηση σας και την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μας.

Για πληρωμή μέσω αντικαταβολής ισχύει επιπλέον χρέωση ανεξαρτήτως υπάρξεως δικαιώματος ή μη για δωρεάν μεταφορικά. 

  Το κόστος της αντικαταβολής ορίζεται στα 2.50 ευρω για οποιοδήποτε προορισμό στην Ελλάδα

  • Στις τιμές μεταφορικών και αντικαταβολής περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Για δυσπρόσιτες-απομακρύσμενες περιοχές της Ελλάδας, όπως ορίζονται απο την μεταφορική speedex courier, οι παραπάνω τιμές ισχύουν για παραλαβή των προιόντων απο το πλησιέστερο σε εσας κατάστημα της μεταφορικής εταιρίας, οπου και θα πρέπει να μεταβείτε. Σε περίπτωση που θέλετε τα προιόντα να παραδώθουν στην πόρτα σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το πλησιέστερο κατάστημα της speedex για να ορίσετε την αποστολή παράδοσης σε εσάς και θα σας ζητηθεί ενα ποσό που ξεκινά απο 3 ευρώ (ανάλογα την χιλιομετρική απόσταση και το βάρος) για την μεταφορά, το οποίο κόστος δεν δύναται να καλυφθεί απο την επιχείρηση μας ανεξάρτητα αν έχετε κατοχυρώσει διακαίωμα δωρεάν αποστολής.

2 Δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία αντικαταβολής για την Κύπρο

Ταχυμεταφορείς

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών την speedex courier, στην οποία η Επιχείρησή μας προωθεί τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής, έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών.