ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  1. Αρχική
  2. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

  • Πληρωμή με αντικαταβολή
  • Πηρωμή με πιστωτική κάρτα στο e pos τράπεζας Πειραιώς
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής τράπεζας και τράπεζας Πειραιώς
  • Πληρωμή στο κατάστημα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-ndc.gr διαθέτει το epos της τράπεζας Πειραιώς και δέχεται τις πιστωτικές κάρτες σε κρυπτογραφημένη μορφή, δηλαδή το κατάστημα μας δεν θα γνωρίζει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας εάν πραγματοποιήσετε συναλλαγή.

Το συνολικό ποσό της αποπληρωμής εκτός από την αξία των προϊόντων συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής.
Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης θα πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα βρει στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα. Αφού επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πληρωμή με πιστωτική κάρτα ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει τρόπο αποστολής και εν συνεχεία να επιλέξει το πεδίο «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» . Στη συνέχεια θα εμφανισθούν στην οθόνη του οι λεπτομέρειες της παραγγελίας του. Σε αυτό το σημείο ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει το είδος της κάρτας την οποία επιθυμεί να χρησιμοποιήσει. Αμέσως μετά θα μεταφερθεί σε σελίδα της τράπεζας προκειμένου να ολοκληρωθεί η επιβεβαίωση των στοιχείων και η πληρωμή. Στη φόρμα που θα βρει, θα πρέπει να συμπληρώσει τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής του κάρτας, το όνομα του κατόχου καθώς και τον κωδικό επιβεβαίωσης (card verification code). Αφού συμπληρώσει προσεκτικά όλα τα ανωτέρω θα πρέπει να πατήσει το πεδίο ΠΛΗΡΩΜΗ για να ολοκληρωθεί η πληρωμή.
Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της απο την τράπεζα. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.
Την στιγμή που πατάτε το κουμπί “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ” επιβεβαιώνετε ότι η πιστωτική κάρτα σας ανήκει ή/και ότι είστε ο νόμιμος κάτοχος.
Οι πιστωτικές κάρτες υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας και έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας σας. Αν ο εκδότης της κάρτας σας δεν εγκρίνει την πληρωμή, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση ή μη παράδοση και δεν θα μπορούμε να συνάψουμε Σύμβαση μαζί σας.
Πληρωμή με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του καταναλωτή (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)
Λόγω αλλεπάλληλων ψευδών παραγγελίων ή παραγγελιών με λανθασμένα στοιχεία με την μέθοδο της αντικαταβολής, είμαστε αναγκασμένοι να παρέχουμε αυτή την υπηρεσία μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και διαστάυρωση των σωστών στοιχειών του παραλήπτη. Σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε με μετρητά τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρίας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του καταστήματος μας e-ndc.gr. Με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας καταβάλλετε το συνολικό ποσό συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης και αντικαταβολής (2.50 ευρώ).
Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε αν το επιλέξετε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Mην ξεχάσετε να γράψετε το ονοματεπώνυμο σας ή/και τον αριθμό παραγγελίας, στα σχόλια για την αιτιολογία κατάθεσης. Αν το ξεχάσατε παρακαλώ αναφέρετε το μαζί με τα ψηφία του λογαριασμού σας, στο email γνωστοποίησης που θα μας αποστείλετε.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με την επιχείρησή μας στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο

info@e-ndc.gr . Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και τηλεφωνικά: στο 210 9010821. Μόλις λάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης θα προχωρήσουμε στην Επιβεβαίωση Αποστολής και στην αποστολή των προϊόντων που παραγγείλατε. Στην συνέχεια, και κατά την παραλαβή της παραγγελίας, θα πρέπει να έχετε μαζί την ταυτότητά σας ή σε περίπτωση που παραλάβει τρίτο πρόσωπο αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας και έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή και να υπάρξει μικρή καθυστέρηση μιας εως δύο ημερών για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Πληρωμή στο κατάστημα

Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την Παραλαβή από το Κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε στο κατάστημά μας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση τα προϊόντα που παραγγείλατε θα είναι διαθέσιμα στο φυσικό μας κατάστημα για τις επόμενες 3 ημέρες από την αποστολή σε εσάς του σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

  • ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ, ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. 24%